La førskolebarna ta med seg Bjørnis hjem.

Det Bjørnis synes er det beste av alt er at han kan nå få bli med hjem til alle førskolebarna i Bjørnis-barnehagene , for å sjekke brannsikkerheten hjemme hos dem. Bjørnis hjelper med å sjekke at røykvarlseren virker, at den har fått batteri, at rømningsveiene er ryddige og at de kan brukes. Bjørnis blir også med på brannøvelse, slik at alle kan få teste om rømningsveien faktisk virker. 

Når en barnehage bestemmer seg for å bli en Bjørnis-barnehage kan de gå inn på denne linken: https://brannbamsen.no/barnehager/materiell-for-barnehager

Der finner dere alt dere trenger for å sette igang. Dersom dere lurer på noe kan dere ringe eller sende mail til Bjørnisonkel Karl.

Bjørnis gleder seg masse til våren. Det er da han gjør alle brannstasjonene klar til storfint besøk. Tidlig på våren sender Bjørnis ut spesialinvitasjoner til alle Bjønis-barnehagene, der de inviteres til å komme på besøk til brannstasjonen. Der vil førskolebarna få se brannbiler, brannkonstabler, prøve brannslanger og mye mer. Og selvfølgelig er Bjørnis der for å hilse på alle førskolebarna. 

Bjørnis legger opp til at hver førskolegruppe bruker ca. 1 time hver på brannstasjonen.

Kontaktansvarlig: Karl Salvesen. Mob: 91 91 01 11
epost: karl.salvesen@hbre.no merk: «Bjørnis i barnehagen»

NB! Det vil ikke lenger bli anledning for de andre aldersgruppene i barnehagen å komme på besøk på brannstasjonen. Brannvesenet ønsker å tilby et systematisk og felles opplæringstilbud for alle barnehager og å jobbe målrettet opp mot førskolegruppene.